Közösségi oldalaink

Labdarúgás

Záporoztak a gólok Beremenden

Nem maradt adós a gólok tekintetében egyik csapat sem a DDC Focivilág Beremend-Diana SE bajnoki mérkőzésen. A gólgyártást Dobrosi Krisztián kezdte meg a 11. és a 13. percben, mindkét alkalommal Sztojka indításából sikerült betalálnia a vendégek kapujába. Fél óra elteltével szépítettek a vendégek, majd a 39. minutumban Zeus parádés sarkazását Dávid Barni váltotta gólra. Ekkor még szoros, 3-1-es hazai vezetéssel vonultak a csapatok a negyed órás pihenőre.

A második félidőben megtáltosodott a Beremend, Dávid Barna még kétszer iratkozott fel a góllövők közé, illetve Dobrosi még egy találattal növelte góljai számát. A vendég Diana is próbálkozott, kétszer sikerült is bevenniük a sérülésből vissza térő Sipos Gábor kapuját, azonban ez a három pont sorsát már nem befolyásolta. Megérdemelt a hazai siker, jár a gratuláció a csapatnak!

Végeredmény: DDC Focivilág Beremend-Diana SE: 6-3

A Beremend összeállítása:

Sipos G.-Fülöp M. (Bodó Zs. 54′), Müller K., Fürdős Zs., Schmidt G. (Jovánovics Zs. 66′)-Svegál P. (Lendl M. 77′), Sztojka N., Bánkövi A., Dávid B. (Dudás E. 80′)-Dobrosi K., Schmidt P. (Halász B. 63′)

Góllövők: Dobrosi Krisztián 3, Dávid Barnabás 3

Vezetőedző: Müller Károly

Aki nem lépett pályára: Bodrogi István (kapus)

Gratulálunk Urak!!!

Ezt a mérkőzést sem úsztuk meg sérülés nélkül. A csereként beálló Lendl Máté sajnos nem tudta befejezni a mérkőzést, a 81. percben egy rossz mozdulat után térd sérülést szenvedett. Mihamarabbi felépülést kívánunk Máté!

A következő fordulóban a Megye II. osztály favoritjával, az Ócsárd SE-vel mérkőzünk meg idegenben.

Hajrá Beremend!!!

Kattints ide a hozzászólásokhoz

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Olvastad?

Tabella – Megye II.

Még több Labdarúgás